Hoe Candid People helpt

Manpower oplossingen 
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van manpower oplossingen op projectbasis. Afhankelijk van de situatie bieden wij oplossingen in de vorm van interim of deta-vast. Meer behoefte aan permanente oplossingen? Ook dan ben je bij Candid People aan het juiste adres.


Statement of work
Wij leveren transparante overeenkomsten over budgetten en de job-to-be-done. Dit maakt het mogelijk om specifieke projectonderdelen met gemak te outsourcen.


Advies wet- & regelgeving
De snel veranderende wetgeving omtrent AVG (GDPR) en DBA-overeenkomsten veroorzaakt veelvuldig moeilijkheden bij de implementatie. Daarom kun je bij ons terecht voor advies op maat op het gebied van deze wet- en regelgeving.


In & Outsourcing
Candid People helpt bij het implementeren van een efficiƫnt insourcing proces. Toegespitst op de specifieke behoeftes en budgetten van jouw bedrijf. Daarnaast adviseren we ook op het gebied van outsourcing. Met inbegrip van alle benodigde tools. Vanaf de onderhandeling tot de daadwerkelijke implementatie. Het beste begin van een duurzame samenwerking.


Professionals
Werk je graag op projectbasis of geef je de voorkeur aan een vaste baan? Of overweeg je om te starten als zelfstandig ondernemer? Wat het startpunt ook is, wij bieden continu advies en begeleiding. Zo verzekeren we dat in alle behoeftes wordt voorzien.



Domeinen