Waarom Candid People

Cyber Security specialisten en professionals in privacy, governance, risk & compliance (GRC) zijn al lang geen luxe meer. Ze zijn een absolute noodzaak. Niet vreemd dat de vraag naar deze professionals toeneemt en er zelfs schaarste is ontstaan. Het vinden van deze specialisten is een gecompliceerde klus geworden. Een klus die vergaande kennis vereist van een uitermate technische markt. Maar ook een sterk netwerk om snel de juiste mensen te kunnen vinden. Een partner kan daarbij van grote waarde zijn.

Maar welke partner past bij jou? Vind je open en eerlijke communicatie belangrijk? Een volwaardige samenwerking, gericht op groei. Zoek dan niet verder. Wij geloven in een open en eerlijke manier van samenwerken. In duurzame relaties. Relaties waarin wij op de juiste momenten van toegevoegde waarde kunnen zijn door onze kennis, ons netwerk en onze expertise. Van advies voor opdrachtgevers tot gerichte begeleiding van professionals. Candid People is er voor iedereen.    

                      

Integriteit

Wij geloven dat elke goede relatie gebaseerd is op ‘candidness’: de kwaliteit om eerlijk en rechtdoorzee te zijn. Wij zijn altijd transparant in onze werkwijze, eerlijk in ons advies en duidelijk in onze feedback. Zo creëren we een krachtige basis voor groei.


Kwaliteit

Kwaliteit betekent dat wij alleen maar werken met de beste professionals. Om die te vinden investeren wij tijd in een grondige screening. Daarbij combineren we persoonlijke gesprekken met uitgebreide referentiegesprekken. Elke keer weer. Dit stelt ons in staat om vruchtbare samenwerkingen op te zetten en ons netwerk zorgvuldig uit te breiden.

Samenwerking

Wij zetten in op de lange termijn en bouwen aan duurzame relaties. Van advies over toekomstige manpower processen voor opdrachtgevers, tot langdurige begeleiding van getalenteerde professionals. Wij voegen waarde toe voor iedereen, van begin tot eind.

Over oprichter Brady Gerards

Brady Gerards heeft meer dan 10 jaar ervaring in recruitment. Begonnen als recruiter, bleek hij al snel een goed gevoel te hebben met het matchen van talent en bedrijven. Al snel groeide hij door in een rol als teamleider. Een rol waarin hij zich heeft bewezen in het opzetten en aansturen van senior recruitment teams. Met zijn ambitie, positieve energie en duidelijke visie was het onvermijdelijk dat hij zijn eigen agency zou oprichten. Candid People is voor hem een droom die uitkomt.

“Ik geloof in samen doelen bereiken. Wanneer alle betrokken partijen zich committeren aan een gemeenschappelijk doel, worden de beste resultaten behaald. Door consistent te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt, ontstaat een transparante werkwijze. Het vormt de basis voor een duurzame samenwerking. Dat klinkt logisch, maar wordt in de praktijk te weinig toegepast.   

Ik put ontzettend veel energie uit het helpen opbouwen van betekenisvolle relaties met professionals en opdrachtgevers. Daarin streef ik continu naar het toevoegen van waarde tijdens de samenwerking. Uiteraard, altijd, met de nodige dosis plezier."

Plan een kennismaking